Dr. Dirk Petré

Dr. Petré studeerde in 1992 af als arts aan de Universiteit van Antwerpen en voltooide zijn opleiding in de orthopedische heelkunde in 1998.

Daarna deed hij fellowships in schouderchirurgie in het Beaumont Ziekenhuis in Dublin, het Monica Ziekenhuis in Antwerpen en het Cape Shoulder Instituut in Kaapstad.

Hij is sinds 1 Augustus 1999 actief als schouder- en elleboogchirurg in de Sint-Jozefskliniek in Izegem.

Sinds zijn aanstelling schoolde hij zich verder bij in schouder- en elleboogchirurgie in gerenommeerde ziekenhuizen in San Antonio (Texas), New York, Zürich, Stockholm, Münster, Amsterdam, Salzburg, Bern, Milaan, Londen Ontario en Nottingham.

Hij is lid van verschillende nationale en internationale verenigingen waaronder de Belgian Elbow end Shoulder Society, Irish Shoulder and Elbow Society, European Society for Surgery of the Shoulder and the Elbow, European Shoulder Associates, European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy en International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine.

Zijn chirurgische interesses omvatten de behandeling van sportblessures, rotator cuff aandoeningen, schouderinstabiliteit, prothesechirurgie en revisie schouderchirurgie.

Dr. Dirk Petré
Afspraak maken