Orthopedie Izegem, excellence in orthopedics!

Over ons

Orthopedie Izegem

Orthopedie Izegem bestaat uit een associatie van zes orthopedisch chirurgen die verbonden zijn aan de Sint-Jozefskliniek in Izegem. De supergespecialiseerde artsen behandelen aandoeningen van het bewegingsstelsel zowel electief (via de consultatie) als in urgentie (via de spoedgevallendienst). Na het stellen van de juiste diagnose kan een behandelingsplan worden uitgetekend waarbij zowel niet-operatieve als operatieve behandelingen mogelijk zijn.

Onthaal

Waar we voor staan

Missie en visie

De artsen van de dienst Orthopedie Izegem hebben als missie hoogstaande zorg te bieden  binnen een privé kader, een kader waarin de patiënt zich gewaardeerd voelt. 

De artsen zijn op zoek naar innovatie en proberen hun vaardigheden continu te verbeteren. Zij volgen daartoe congressen en trainingen of geven zelf les in binnen- en buitenland. De dienst staat ook in voor de opleiding van arts-specialisten in opleiding en dit in nauwe samenwerking met de orthopedische diensten van de Universiteit Gent en de Universiteit Antwerpen. Regelmatig publiceren de artsen in nationale -en internationale tijdschriften om ervaring die zij opdoen te delen met andere artsen wereldwijd. Kortom Orthopedie Izegem gaat voluit voor: EXCELLENCE IN ORTHOPEDICS!!!

In de Sint-Jozefskliniek is elk aspect van de zorg gecoördineerd en een team van experten staat voor u klaar om u snel en performant de zorg te bieden die je nodig hebt. Wat maanden duurt elders kan vaak op enkele dagen in Izegem. 

De juiste therapie krijgen hangt vaak af van het vinden van de juiste diagnose. Als u niet de juiste diagnose krijgt is alles wat volgt inadequaat. Daarom wordt in de Sint-Jozefskliniek gefocust op het vinden van de juiste diagnose om van daaruit uw zorgplan uit te stippelen.  

We zijn een onderdeel van

Sint-Jozefskliniek

De artsen van de dienst Orthopedie Izegem zijn werkzaam in de Sint-Jozefskliniek van Izegem dat deel uitmaakt van het E17-Netwerk. 

De dienst orthopedie is de grootste dienst binnen de Sint-jozefskliniek dat relatief klein is. Dit biedt tal van voordelen.  

  1. Er zijn minder zwaar zieke patiënten aanwezig in het ziekenhuis waardoor het risico op een infectie daalt bij een orthopedische ingreep.
  2. De campus is patiëntvriendelijk en op eenvoudige manier te bereiken. 
  3. Er kan kwaliteitsvolle, veilige en warme zorg worden aangeboden binnen een privé kader. Je bent geen nummer in de Sint-Jozefskliniek. 
  4. We kunnen kort op de bal spelen, wat vandaag nog kan gebeuren wordt niet uitgesteld tot morgen. 
Operatieruimtes
Afspraak maken