Dr. Christophe Vercruysse

Dokter Christophe Vercruysse is sinds 1 februari 2023 werkzaam in de Sint-Jozefskliniek te Izegem als orthopedisch chirurg en traumatoloog. Hij is gespecialiseerd in de knie- en heupchirurgie. 

Dr. Vercruysse volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven en promoveerde in 2015. Hij specialiseerde zich in de orthopedische chirurgie en traumatologie onder leiding van Prof. Dr. Jan Victor. Tijdens zijn specialisatie resideerde hij in Gent, Antwerpen, Leuven, Lier en Brugge.

Dr. Vercruysse studeerde af als orthopedisch chirurg en traumatoloog in 2022 en bekwaamde zich vervolgens verder in de knie-en heupchirurgie. In Antwerpen (Prof. Dr. P. Verdonk/Dr. K. Lagae) als fellow voor sportletsels van de knie en het plaatsen van op maat gemaakte knieprotheses. In München (Prof. Dr. M. Dienst/Dr. I. Banke) als fellow heuparthroscopie en gewrichtsparende chirurgie van de heup. In Watford (Verenigd Koninkrijk) voor het plaatsen van robot-geassisteerde knie- en heupprotheses.

Dr. Christophe Vercruysse doet daarnaast aan wetenschappelijk onderzoek: hij publiceerde in verscheidene gerenommeerde tijdschriften en sprak op verschillende nationale en internationale congressen.

Ten slotte is dokter Vercruysse lid van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT), de Belgian Knee Society (BKS) en de Belgian Hip Society (BHS).

Hij is gespecialiseerd in het plaatsen van knie- en heupprotheses via spiersparende technieken met behulp van de geavanceerde CORI ROBOT.

Dr. Christophe Vercruysse
Afspraak maken